Bylinky a ovocie spracovávame ručne, šetrným spôsobom, aby sme zachovali všetky účinné látky a chute. Šetrným postupným macerovaním a pasterizáciou vyrábame bylinkové sirupy napr. bazový z kvetu aj plodu, z materinej dúšky so slezom maurským, mätový, šípkový s rakytníkom a echinaceou, žihľavový, zádušníkový, pri prechladnutí (baza, yzop, dúšky, medovka, zázvor), lipový s bazou, pohoda a spánok zo zmesi bylín, brusnicový s bylinkami na močové cesty. Pripravujeme aj bylinkové sirupy za studena – divozelový, skorocelovo-tymianový, jarný prieduškový, smrečkový. Výroba ovocných sirupov prebieha iným spôsobom. Ovocné dužiny sa prepasírujú a pasterizujú. Sirupy robíme z ríbezlí, malín a rebarbory.
Značka Regionálny produkt Hont bola udelená pre: Bylinkové a ovocné sirupy
Fotogaléria:
Informácie o výrobcovi:
Mapa
Táto zložka neexistuje. Prosím, vytvorte ju.










